Wednesday, August 6, 2008

misi gagal.

malas lah nk update...

takde pape sbenanye...

owh2..my mission smalam tak jadik...care to know why??

tu haa..my so-called neighbour's door punye outside lock tu ketat gile nak mati.... i tried to pull it as strong as i could, but i think they've never been using it before, so that thing jadi macam stucked.. (can't find the exact word lah to describe it..pandai2 korang lah imagine snirik..)..terkangkang2 i'm pulling it tp takleh jgk...dah la mase duk tarik2 lock tu, siap bunyi kreekk kreekk lagi...berdesup i lari masuk rumah...cuak2...hihihi..tau takut....

so that was it.my misi pintu is inaccomplished..hehehe... dah tak berjaya tu kan, i balik rumah duk pk2...i think i now know why lah my neighbour's son tu suke sgt main lock kat my house ni kan....sbb die takleh main lock rumah die..dah lock rumah die ketat nak mati tu kan...and today morning pun when i told the girls about my mission tu, they also said the same thing....ok lah, i forgive him once again lah...see...i'm a kind, forgiving girl tau...hihihihi..

ok lah..no story lah today...

till then, mwax!

0 comments:

 
design by suckmylolly.com