Tuesday, September 23, 2008

HELLLLLLOOO??

bluweeekkkk!!! nak termuntah tapi takleh nak muntah kang batal pose.dah dekat nak buke ni rugi je kalo batal..

tp siryes nak temuntah..bukan pe..geli nak mati..menyampah like hell!!

tak baek ngumpat bulan2 posa ni, tp takleh tahan dah.ngumpat kat blog pon jadi lah.

neela came to me just now, she told me this then wat me nk termuntah giler ni..

ok la, there is this one couple in our place, i don't know why, tp i think almost everyone will agree with me about this, i think the girl sangat perasan that they are the most sweeeeeetest couple in the world.like apekah?? tak sweet langsung okay.

ok that's not the point.lantak die lah perasan sorang die, tk susahkan orang pon.

back to the story, so since neela is not going back to malaysia together with me, die balik lambat skit, on the 29th, and her luggage mcm berat sbb wat balik byk kain saree tu kan, so she asked la that girl, whether nanti mase nak check in, boleh tak die nak check in same2, in case kalau her luggage exceed the limit, takde la kena charge ke ape kan, since that girl tk bwk balik byk brg pon..

and u know what did the girl say?? "eh jangan la nanti neela nak terngeneng2 ngn aku n boifren aku plak!!"... like HELLLOOOOOOO.. ko ingat orang nak sgt ke? eeiii please laaaaa... pernah ke ade org nk tengeneng2 ngn die ngn boifren die??? takde kot. and i can assure u, takkan ade orang yang nak mengeneng2kan diri kat die n boyfren die tu. tak sedar ke yang everybody's making fun of both of u? or at least at u?

neela just asked to check in together, bukannya nak gi airport same ke, or nanti kat airport nak duk same ke, or nanti dah sampai klia kita jalan same2 ke.. orang pon seboleh2 la taknak kacau die ngan her sweeeeeetest boyfren tu. oh please!

after all, me bengang sgt bukannye nape. she's not that close to me pun. she's a lil bit closer to neela compared to me. tp the way she was saying it makes me feel so annoyed. ingat la sikit, sape yang suke bagi hint konon2 nak ajak kitorang keluar ke, or nak join kitorang keluar ke. sape yg slalu msg neela whenever GUESS is having sales, konon nak bagi tau jer, eleh, die tk bagi tau pon kitorang dah tau lame dah la! 4bulan before sales lagi kitorang dah tau. and jangan harap la kan kitorang akan ajak die keluar ngn kitorang lagi pasni, me dah sound neela awal2, if neela nak kua ngan die, jgn ajak me.tak kuasa nak tahan termuntah 3 4 jam depan die.

ok dah.kurang dah pahala posa ari ni.tp takleh tahan.sape bace ni, i think u can guess whose that attention-seeking girl.sape gatal2 mulut gi cakap kat die, siap.hahaha.

till then, mwax!

0 comments:

 
design by suckmylolly.com