Wednesday, October 29, 2008

my random thoughts.

i want to study. i want to read pharmacology. tp my brain refused to process it.

i went to the bank, tp rupa2nya duit saya tk masuk lg. i heard duit dh masuk, tp nape duit sy tk masuk lg? sy dah miskin ni.nak beli moisturizer pun takleh.kesian kan.

i think i'm allergic to nivea's lip balm. i bought it last week,my lips wasn't even dry, tp seems that winter is coming, i think i'm gonna need one. tp after few days, my lips started to crack, very2 dry and it irritates a lot.sakittttt.tak suka.hopefully vaseline will help.

bulan 12 ni saya balik lagi.syokk betol lah.pastu bulan 4 taun depan balik lagi.pastu raya taun depan balik jugak. pastu bulan 12 taun depan pun balik lagi. kan best study abroad macam ni. umi ngn abah pun takde chance nak dtg sini sbb asal cuti je musti sy blk.tp kan, bila la sy nak tour india ni eh? tggu abah umi dtg la kot. nnt diorg byrkan tiket ngn hotel.jimat disitu.

tadi kan, ainun mintak resipi ayam paprik from me. chewahhhhh. dah boleh ajar2 org lain masak dah skarang ni. tepuk tgn everbody!

smalam kan, sy ngn neela kena marah kt dr ramesh, sbb kitorang borak2 dlm class. pastu die ckp with this attitude, i cannot pass pharmacology. ish jgn la ckp mcm tu kot ye pun, buatnye masin mulut die, tak ke nnt sy kena repeat, pastu kalo sy kena repeat, lagi lambat la sy grad, lagi lambat sy grad, lagi lambat la sy kawin. ape la die ni. borak sikit pun tk boleh. terus ponteng tutor petang tu, sape suruh mrh org.

i feel like putting back my chatbox here. tp takot nanti ade lagi komen2 yang tk diingini ni. trauma wey.haunted betol lah budak gurlish ni.hantu hantu.

ok tu je.

till then, mwax!

2 comments:

am_am_am said...

dr ramesh? sama nama ngn lect aku. tapi dia sangat baik hati, kalo xnak g kelas dia pun xpe. Tapi, marking sgt strict. Sob.

nadhirah mohd shakri said...

elidaaaaa....die pn xde cbox.nad baru delete sbb ade org gilak.

adik nad kt bangalore gak...ye la tu kot,jr elida.
dr aritu lagi duk sero dh satu tpt ng elida..ngehee

tlg tgk2 kn nabihah tu yerpp..

nnt nad nk g jln2 kt sane!

 
design by suckmylolly.com