Friday, November 21, 2008

and owh. lupe satu lagi. i'm officially financially broke.

sape nak bagi duit dia so that i can kikis?? i kan gold digger, kikis duit orang bla bla bla bak kata orang gemuk hodoh bodoh tak sedar diri tua dah tak laku pastu perasan diri tu hebat sangat nak ugut2 orang bajet orang takut.. ha kan dah emo tak pasal2..

nak mintak duit ngan mak bapak pun dah trauma. karang org ckp kikis duit mak bapak pulak. gold-digger la katakan.

1 comments:

Fefey said...

wahahaha
babe,gilo emo entri.
like who care if we are gold digger.
macam la kita mintak duit ngan dia.
mak bapak kita ,suka hati la.
bodo sial manusia yg kutuk tu.

we roxx!

 
design by suckmylolly.com