Saturday, November 15, 2008

byk gile weyyyhh.

perkara-perkara yang membelenggu benak fikiran saya :

1. mycology charts 4-6. (sy pun tak ingat yang sy dah buat rupenye chart 1-3, sungguh membahagiakan.)

2. parasitology charts yang berlambak2.ni konfem tak buat langsung lagi. ade berapa charts pun sy tak sure.

3. virology short answers. sy berjaya menyiapkan 10 out of 25. berazam untuk menyiapkan kesemuanya malam ini juga.

4. virology short notes. none out of 25. berazam untuk menyiapkan sekurang2nya 5 malam ini.

5. pharmacology drug charts. banyak gila nak mati weh. sape dah siap nak pinjam please please pretty pleaseeeeeee.

6. pharmacology drug identity tests. saya tak jumpa dalam buku mana saya salin dulu. tapi takpe. neela dah siap.nanti pinjam je dia punya.

7. pharmacotherapeutic exercise. ni nanti2 lah. banyak lagi kerja lain. chewah cakap macam dah terror gila pharmac. bukan. ni orang panggil bodoh sombong.

8. microbiology test on virology - 18th nov.

9. pathology test on hepatobiliary system - 24th nov.

10. OBG exam. ni tak sure bile.nanti cek balik.

11. elaun buku + perkakas bila nak masuk? tiket pulang ke malaysia masih belum dibayar sepenuhnya.

12. setiap hari menjelang jam 6 pagi dan 6 petang, ade routine black-out. serious tak tipu. pastu kol 7 baru ade balik letrik. kenapekah sebenarnye?

13. sy asyik makan. risaukan berat badan yang besar kemungkinan akan naik kembali.

14. ipod dah macam tahi. tp tak tau nak beli ipod dulu atau camera dulu.

15. attendance percentage sy adalah di bawah syarat minimum.

16. nak beli printer. dgn syarat printer paling murah dalam dunia. bukannya selalu guna pun. dah kata homework pun kena handwritten kan.

17. mahu belajar berjimat cermat.


ha tu je. jom nangis same2 sebab baru terhegeh2 nak buat homework.

tini pun tak reply msg kat ym, musti tau aku nak pinjam homework ni, pastu tak nak layan aku ehhhhhhhhh..aku buang kicap kau baru tauuuu..hehe...

ok jom2 buat homework.

0 comments:

 
design by suckmylolly.com