Saturday, November 1, 2008

hari menggemukkan diri.

so today i went out with the girls. tinie brought us to The Only Place. yes tu nama kedai tu. ok la it's like a steak house, with lots of kind of steak. sgt byk, pening nak pilih. tepek gambar je lah, malas nak tulis panjang2.

these pics were actually taken mase kat gelato, since fara and yulie tk sampai lg, kitorang lepak2 mkn ice cream dulu.

The Only Place. will be updating with more piccas.

pastu me and neela went to the Garuda mall, sbb neela wanted to trim her hair. so bosan2 duk tunggu neela tu kan, amik la gambar2 duk syok2 sendiri kan. katalah pantang tengok cermin kan.
hehe. dah kata bosan kan. harus lah byk gambar muka sdiri.

later went into MNG, fell in love with this one.hihi dah boleh pakai slim fit size 26.dulu jgn harap la kan, size 28 pun mcm sarung nangka. ade sape2 nak belanja tak? birthday saya bulan 6 ari tu, sape2 tak bagi lagi present,boleh bagi ni. i think i'm gonna get this bila allowance buku masuk nanti. tp arif said tunggu beli kat msia je la, it is much cheaper. nakkkkkk..


baru perasan kaki ayam. yes i have a habit, masuk fitting room kena bukak kasut. taktau nape. even nak try baju pun kasut harus kena bukak dulu.tp takde la bukak kasut kat luar fitting room tu kan, ala2 mcm nak masuk rumah tu, ni bukak kasut kat dalam fitting room tu la.

ok tu jer for today.

and btw, i love my arif so much. he always has his ways to make me melt and melt with him, over and over again!

till then, mwax!

1 comments:

nadhirah mohd shakri said...

mcm best je bangalore..

elida..nad ng yeen nk gi melawat nnt!klau cuti jgn duk blk sokmo..hehe

 
design by suckmylolly.com