Saturday, November 8, 2008

my first tag ever.

buat julung2 kalinyaaaa.......i've been tagged! and it was by kak sufee.. after viewing her blog then only i finally managed to recall her.. she's one of kakliz's frens, ade2 penah datang rumah mase raye dolu2...hehe..

meh2 jom buat..semangat nehhh..

Rules of the tag:-
Link to your tagger and post these rules in your blog. Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs. Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog.

7 Facts that are random/weird about myself:

(or at least i think it is weird for me)

1. saya suka tengok perempuan cantik, comel, cun, lawa dan seangkatan dengannya. by suka i mean like really2 suka, to the extent that i'll be viewing their friendster or blog like everyday, kot2 ade gambar baru ke, teruja gile kot.padahal stengah2 org yg sy duk view tu tak kenal pn sy.in fact mcm takde kaitan langsung pun.hehe.ade ciri2 stalker ke mcm tu? tak kot..hehe.. it's like mengagumi keindahan ciptaan tuhan la.hehe..

2. i'm seriously addicted to tv series. like almost everything, minus heroes and smallville je, because i'm not really into superheroes thingy ni. everyday makan mesti depan laptop sambil tengok cerita.my external hard disk pun dah penuh with complete seasons of mcm2 tv series. dah siap hafal dah gossip girl keluar hari apa, grey's anatomy keluar hari apa etc2 sebab nak download cepat2. and 1 thing i just realized since few days back, download cerita di pagi hari time subuh adelah cepat gile nak mati. u can finish downloading 1 episode of one tree hill in only 30 minutes! memang tak tinggal subuh dah la kan pasni.

3. i'm still homesick. ni adelah penyakit chronic drp kecit sampai besar. tp skarang ok la skit. takde lah emo sgt.dulu asal tringat je nangis.

4. i don't know why, tp allowance mara bagi tiap2 bulan tak penah cukup.why ah? orang lain boleh saving siap boleh bwk balik mesia ribu-ribuan lagi, sy nk beli tiket pun mintak belas kasihan abah umi. camane tu? tp kan, skarang cam ok la, sbb USD tengah naik kan, byk la skit dapat.best2.

5. sy sgt2lah mudah terasa. when arif raised his voice sikit pun dah tak boleh. tp sy cepat mrh jgk. pastu arif plak terasa. pade muko.

perghhhh.takleh nak pk dah.

6. when i ate a lot, sy akan menyesal yang sangat2. but i really love to eat. so macam mana tu?

7. sy tau ramai org ingat sy sombong. tak benar. ye la i won't be the one who'll start a conversation, but try me, i talk a lot okay.

yeay cukup 7 dah punnn...taktau nak tag sape. tag kak sufee balik ah. hehe..

5 comments:

S.u.F.e.E said...

haipp...mana aci.. =), Ida, selalu layan movie kat mane, akak suka www.surfthechannel.com..takyah donlod..streaming jer rasanyer hehehhe..*sahaja aku bagitau elida dengan niat agar die ilang tensen..*...hehehhe

nadhirah mohd shakri said...

u've been tag!!

IRA said...

hey hi! me tooo suke tgk girls cantik! hahahah agak mcm stalker la kdg2!

elida hanan. said...

kak sufee, ida donlod cite kat torrent.tk suka la tgk streaming..nnt tkleh tgk byk2 kali..hehe

and ira, haha agak macam stalker la kan!! and owh, didn't know that ur viewing my blog!hehe

IRA said...

ohh, i mmg suke bace blog org n sape tah aritu bg link for ur blog..heheh!

 
design by suckmylolly.com