Friday, December 12, 2008

...

nak update, tp mcm tak tau where to begin.

plus rasa mcm buang masa je duk blogging lama2, baik jawab soalan microbe kan.

tapi mcm penat dah dari smalam, pastu sambung lagi lepas kelas commed tadi, duk bace microbe je.

tapi mcm takut nak test minggu depan.

lagipun saya macam berangan nak dapat markah tinggi2 je masa test2 ni, so that carry mark cam bagus, pastu nanti bajet boleh membantu la result final nanti.

tapi saya adalah macam dah penat.

pastu plak, next week dah nak balik. kejaaapppp je lagi.

kate la start esok sampai la hari rabu sy busy la konon duk study for patho tutorial which is due on monday, and for the test on wednesday, pastu hari khamis saya ada kelas commed je from 9 to 10, then on friday my class will be from 215 to 430 je, pastu malam tu dah balikkkk... tadaaa.. kejap je kan dah nak balik..

ok lah tu je. nak tido dah.

0 comments:

 
design by suckmylolly.com