Sunday, December 7, 2008

the feedback.

so i tagged mcla, and this is what she wrote about me. i somehow found it soooo funny lahhh...haha..

15. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu.
elida?
- bijak & rajin gila. suka buat nota kecik untuk di baca bila-bila masa zaman skolah dolu. pengaruh yg bagus nih!
- pembekal limau dorm B2-3. ayah beliau selalu kirim makanan yg sangat banyak di tengah-tengah minggu.
- die & muncung tudung tak dapat dipisahkan zaman dedolu. owh, semua dedolu sebab last jumpa masa skolah menengah.
- dia banyak skandal masa darjah 6 haahhah elida hot babe weh!
- dia sayang dia punye arif sangat-sangat kot? ye, tidak syak lagi!


so here's what i thought.
-
me as bijak & rajin gila. that was sooo high school punye thing. or maybe mase duk scipp je. masuk mrsm terus hancus.
- me as pembekal limau dorm B2-3.hahaaa people remember me as a food supplier? cool cool. haha..
- me and my muncung tudung? hehe ni memang, pakai tudung takde muncung tak sah la kan.
- me byk skandal masa darjah 6? ni nampak sgt la kecik2 lagi dah gatal.haha..
- and me sayang my arif sgt2? that is undoubtly soooo true..

and this is what fifie wrote about me. (and mcla also coz we both tagged her with the same thing)

15. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu.
elida dan ilani?
- mereka pernah satu sekolah SMS PasirPuteh
- keduanya my dearest old time schoolmates cum my bestfriends since 2 .haha
- Elida : terlau ramai ex-bf while Ila : tak penah ada ex-bf (as far as im concern)
- Ila dan aku penah ada baju kurung yang sama,exactly same during our 1 year-old-birthday
- elida pakai kasut size sama dgn aku

so i see. i would like to point out the third thing fifie wrote about me, hahahaha... bila fikir2 balik, that is true jugak. ( arif, hehe jgn marah. u're still the best thing ever happened to me)..

it's interesting to know what people think about us kan. tapi taknak la tau orang kutuk kite ke ape ke. it's nice to know what ur friends feel about u, and remember u as.

let's see what will the others write about me nanti. macam best jugak.





1 comments:

Anya said...

that what 's friends are for...
so.. would you mind if i ask you this...

be friend of mine...

greetings from Jakarta Indonesia...

 
design by suckmylolly.com