Tuesday, December 2, 2008

gajah and mimie.

i came back from the class, and guess what i found at the front gate of my apartment?

.
.
.
.
.
.
.
.

a GAJAH. very very big elephant. besar gileeerrrr.

jeles tak korang? tempat korang mane ade gajah kat depan rumah ha. kalau nak tgk gajah kena gi zoo. paling tak pun tunggu gajah keluar malam2 kat lebuh raya timur barat.

patutnye ambil gambar td kan, but i was so scared to do so. nak pass through the gate pun i was running with my bag and stuffs.

i have this kinda of thing towards gajah. it's like trauma. tgk gajah rasa macam meremang bulu roma. dengar nama gajah pun dah cuak. it actually started almost a year back, when my forensic medicine professor projected a video of gajah mengamuk during the class, and the video was dammmnnnnn terribly scary. it was actually a festival kot, few elephants were brought to a village, and in the middle of the thing, tiba2 one of these big guys naik angin and started to mengamuk, later on all the elephants there pun mengamuk jgk. cut it short, dalam video tu ade orang mati kena penyek ngn gajah tu, pastu dah kena penyek2, gajah tu tak puas hati lagi kot, he swing the dead guy with his trunk kat pokok2, and we could see clearly the dead body macam dah lunyai. macam dah takde skeleton dah.lembik lemah longlai gitu. gile takot. gajah memang kuat ah. lepas tu dah start takut gajah. tgk gajah dlm national geography pun takut.

dah dah.

anyways, ade 18 hari lagi nak balik. yeay!

and happy 22nd birthday my dearie mimie comot. i really miss u. mie, in case u read this, i am still planning on how to meet u nanti. i'll reach kl on the 20th morning, maybe i'll see u before my flight to kb, which i think malam tu kot. i tak sure lagi. but i definitely will arrange la nnt macam mane nak jumpa u before u blk london ok.. we so have to jumpa. dah 2 tahun lebih kot. and i really really miss u makcik.

i korek2 folder lama2, then i jumpa this. hehe. tak kesah la buruk ke ape, i nak jugak letak. again, happy 22nd birthday mimie darling. cant wait to see u. i rindu nak dgr u membebel.hehe..


till then, mwax!

4 comments:

ila ni said...

e'eh..ter-tag elida hanan. sorriiii hahahahha tak buat nati keno virus

IRA said...

ha bile mase ade gajah?gajah btul ke mainan?dpn shriram ke?tak tau pon?nk tgk gajah jugak!

IRA said...

eh gajah?gajah btul ke tipu?dpn sriram ke?bile tah?nk tgk gajah gak! hahahaha

elida hanan. said...

gajah betul la.siryes tak tipu. kt guard house. besarrrr gilerrrr. kitorang balik awal hari tu, by the time korang balik gajah tu dah takde kot. rugi2.haha..ntah macam mane la die angkut gajah tu dtg shriram.takkan jalan kaki je kot.

 
design by suckmylolly.com