Saturday, January 17, 2009

christmas break part III

eh ade lagi crite basi pasal cuti hari tu. ahh tak kesahhh.. yesss yessss i finally got to see mimi, after 2 years ye kawan2.. tu pun lepas kensel, kensel lagi. pastu plan balik, pastu tukar plan lagi. last2 jumpa jgk. tu pun makcik ni janji nak jumpa pukul 12, pastu yours truly ni macam semangat yang terlebih sgt pukul 1130 dah sampai OU, and makcik ni banyaklah cantik pukul 1 baru sampai. hehe. tapi ok jgk la die dtg lambat, i actually managed to get her a pressie for her birthday... tu pun lepas pusing2 keluar masuk keluar masuk semua stores dekat new wing tu sebab tak tau nak beli ape. ha memang sy ada masalah sikit bab2 nak beli hadiah kat orang ni.

apsal sume gambar muka i burukkk?? hehe..

ha yang ni siap tertonggek lagi. ni sebab nak samakan level tinggi dgn mimi. haha.


syamimot, soooo glad that we finally met! ntah bila lagi nak jumpa u. jgn kata lagi 2 tahun. tapi takpe, makcik ni pun suka balik malaysia jgk. in fact die ni lagi gigih, duk london tapi balik malaysia 3 kali setahun. hehe..

sayang kamu!

2 comments:

unsolved said...

cik eliddd!!! silap photographer tu weyyy!!! lol..tapi kamu tetap cun tahap dynaz tuuuu..chewahhh...thank u,thank u cik eliddd cz jumpe sye...next tym we cari kedai ape2, masuk , then u pilih hadiah u plakz ke...nnt we meet lagi wokiess, jgn risau i ade je kat msia tu slalu, dekat cam kelantan ngn kl jeee..syg u cik eliddd!!!

Yati Salem said...

hi,can we exchnage our banner,if u done have banner,i still can postyur link,please let me know after it done.thank

 
design by suckmylolly.com