Monday, January 26, 2009

entry tanpa penutup.

saya rasa naakkkk sangat keluar.

saya tak keluar langsung for exactly 3 weeks dah. lepas balik hari tu saya tak pernah keluar lagi.

diorang cakap tgh sale sekarang, sale yang macam gila2. tak tau la kan betul ke tak. sebab saya tak keluar.

tp tadi saya keluar kejap, gi makan dengan neela, tu pun makan kat freska dekat ngan kolej je.

tu je jarak paling jauh yang saya telah sampai sejak saya balik dari malaysia hari tu, selain gi clinical kat baptist hospital la, which is jauh skit.

kesian kan.

bukan nye ape. nak sangat keluar, tapi rasa macam takut nanti lepas dah keluar, rasa menyesal. duit konpem2 la habis, tapi yang paling takut ialah rasa macam buang masa. hahaha. tapi betul la. sekarang ni memang appreciate masa betul2 la.

tapi, dalam sehari dua lagi maybe saya akan keluar. sebab saya ingat saya nak beli printer la. rasa jugak macam nak beli baju. tengok lah camana.

hebat tak saya boleh hidup dengan sangap sekali tanpa keluar ke mana2?

hebat kan.

semalam lepas exam clinical, semua orang pun keluar gi bandar. saya sorang je habis practical exam lepas kena basuh habis2an dengan dr.girish, terus naik tut2 balik rumah. sedih pulak tu. macam fail je exam medicine kali ni. tapi memang patut pun, saya tak belajar langsung. saya baca cardiovascular system je, sebab saya tak pandai bab tu. tapi saya dapat patient with respiratory problem. tapi saya tak boleh nak concentrate on clinical subjects sekarang ni. saya lagi takutkan pharmacology, pathology, microbiology dan forensic medicine.

ok bye.

2 comments:

lilious_superb said...

elida..me too kna ngn dr shirley..dah nk kuar dah air mater ni tp tahan jer pastu dah lari blk tkleh tahan!!!!!!!!!!!

btw mie is comin back too diz april!woot wott
n me still tk sedar diri every week pun kuar hows dat!!!!! =( biler nk sedar nih!!!!!!

unsolved said...

woooooshhhh jen!!!! plz sedar diri cepatttt...lol, jokin!!! elidaaaaa babeeee dun worrynesss ok!!! u genius babeeee... i knw u cn do it, sumtym mmg susah skit idup ni but just knw tat, evrything will turn up fine in d end!!!! tu dieee mimi...lol, i wishhhh u all d best k!!! blajaaaa rajin2, nnt balik bole hapee2 same boifren...teeeeheeee

 
design by suckmylolly.com