Sunday, February 15, 2009

arif and OBS.

haha so i broke my promise.

ye ye esok exam. and i am like pasrah je la. takpe buat betul2 nnt professional exam. hehe.

by the wayyy.. reason i'm writing is..... arif is leaving today... for OBS...the outbound school... ala yg mcm BTN tu la.. and it's going to be a two hell week for us..there he has to give up his handphone and all, meaning we won't be contacting each other for 2 weeks. purrrrrrfectttt la kannnn! dah la i tengah exam, pastu kalau sangap2 nak cakap ngan sapeeeeeeee? arif kata tak payah la cakap.

sedih gile. and last night was like our last conversation before sleep, it was terribly menyedihkan and macam nak nangis je. what to expect..the longest we could stay without talking to each other would be for 24 hours i think, bila gaduh. tu pun tuhan je tau gatalnye tangan nak ambik fon nak call dia. tapi sebab berlagak ego tak nak mengalah kan.

tapi ni 2 minggu weyyyyyyyyy.... dia balik tu i dah habis internal assessment..

so arif wrote me this in his blog. ha die ade blog tapi tak bagi i letak link

Sayang,

1.Sepemergian saya selama 2 minggu ini, diharap supaya jangan nakal-nakal dan curang-curang. Jikalau tidak, saya akan murka. Dan saya serius!

2. Selamat menjawab soalan-soalan ujian dan peperiksaan nanti. Belajar rajin-rajin. Tapi jangan lupa untuk makan dan berehat jika penat. Saya risau bila tiba hari peperiksaan, awak tidak sihat dan sebagainya. Saya yakin awak akan dapat buat yang terbaik. Saya doakan kejayaan awak.

3. Sentiasa ingat dan merindui saya. Jangan lupa untuk menghantar komen-komen rindu ke akaun friendster saya. Begitu juga dengan email. INGAT YE?

4. Doakan keselamatan saya pergi dan pulang dari Lumut. Doakan kesihatan dan kesejahteraan saya di sana.

5. Akhir kata, saya amat menyayangi dan menyintai awak. Saya akan sangat merindui awak. Tapi jangan risau, saya ada membawa sedikit foto-foto kita untuk ditatap tatkala kerinduan melanda. Tapi, saya tidak dapat mendengar suara manja, senyuman manis awak selama 2 minggu. Sungguh menyedihkan. Saya harap awak juga akan merindui saya sebagaimana saya merindui awak.


Sekian.

Your Lover.


hehe..

i will work out on the reply someday when i'm free enough. as for now, i need to rush through the general pathology.

to arif, i am already missing u. please take care of urself very well there. my prayer will always accompany you and your way. semoga balik nanti muka tak hitam dan perut dah tak buncit lagi. i love youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

till then, mwax!

2 comments:

unsolved said...

hahahahaha....siannnyeeee *smbil buat mukaaa sarcastic*
i knw who u shud call from now
me la!!!!
my number 1-800-mimiechomel
call okiehhhhh, charge die skit jeeee..lol
gluckkkkk elidDDd!!!

effie said...

alaaa sweet nyer..
si mimichomel nie pun sweet juga..
hahahha.
semoga kamu dan arif bahagia yer..

 
design by suckmylolly.com