Saturday, February 21, 2009

saturday makes me miss arif so much.

saturday is the day which he will spend his time with me, YM-ing, berwebbie2, pastu every one hour or so i'll give him a call sebab bosan..

the last time we talked, arif cakap nanti la lagi 3-4 hari dia msg lagi then i can call him again.. tapi takde pun. tapi dia ckp hari sabtu maybe dia kena pergi kayak whatever la. so esok la kot boleh call..hopefully.. i dah macam org gila je, whenever my maxis phone bunyi sbb incoming sms, (btw, i am using 2 phones, u can still text me at my maxis no kalau nak murah..) i macam orang tak betul siap doa2 mintak2 la arif yang msg...tengok2 maxis punye offer la amende la.. tak funny la maxis!

esok baru cukup seminggu.

ade seminggu lagi. lamenye...

sedih tau.

macam takde semangat je nak hidup. hehe over gile.

btw, td i went to see the ophthalmologist.. macam hampeh je doc tu. ade ke when i asked him what is the whitish granules due to, dia jawab, " well, sometimes our eyes do get granules,"....

ape benda jawab mcm tu. at least jawab la erm it could be due to bacteria ke fungus ke ape ke. setakat nak jawab macam tu tak pyh jadi doc pun blh jawab. let say somebody comes with heart attack ke ape ke kan, senang je la nak jawab.. erm well, sometimes our heart does get attacked. boleh ke? i was expecting a better answer la kan from him, at least dia tau i am a med student down his office je, bagi la a satisfying answer sikit.

tapi malas la nak layan.. at least i knew that there is nothing to worry about. but still tak leh pakai contact lense lagi for a while. and my vision pun is getting worse lagi. power dah naik lagi tapi mata kanan je. so malas la nak tukar spec lagi..

kalau ada arif, dia dah yang kena layan dengar i membebel.. tapi dia takde ni terpaksa la bebel sorang2 je..sedih lagi..

camane la dia kat sana. mesti cam penat gila nak mati... ciannn...

ok lah chow!

0 comments:

 
design by suckmylolly.com