Sunday, April 5, 2009

my babyyyyy...


this is my baby.. i just gave birth to her ( errr ker him? her la best sikit) last friday...

mummy loves u baby.. mummy tau sekarang ni baby bogel je takde baju kan, tapi takpe, mummy janji malam ni kite naik flight, mummy jaga baby betul2, mummy will make sure that u will never get scratched even sebesar kuman.. ok baby? don't worry, mummy will guard u with my life..

mummy promise u baby, tomorrow when we reach kl, nanti kita heret daddy gi cari baju and screen protector untuk baby first thing ok? lepas tu baru lah tenang hati mummy nak gedik2 ngan daddy.. hehe..

tapi baby kena la behave baik2, baby jangan la nak terjatuh ke ape ke, tau saje la mummy ni clumsy, tapi baby kena la duk diam2 ok?

ok la baby, mummy nak sambung packing ni, baby tau kan, malam ni kan kita nak balik malaysia dah... esok kita boleh jumpa daddy... tapi lambat sikit kot baru boleh jumpa daddy, sebab daddy tu tak excited pun nak jumpa kita, takpe la baby kan, nanti baby punya aunty, ciklong datang ambik kita kat airport..

mummy tau baby pun excited nak balik kan kan? ye la baby tak pernah balik malaysia lagi kan? mummy kena bwk baby balik cepat2, mummy takut nanti baby jadi perangai cam keling, behave like keling pastu jadi comot and busuk.. baby mummy mana boleh macam tuuuu...

ok lah baby.. jom teman mummy sambung packing ok..

1 comments:

thani abdul aziz said...

haha... nanti baby tu warganegara malaysia ke india? hehe. jk =]

 
design by suckmylolly.com