Thursday, May 21, 2009

paeds.

mannnn..penat la sekarang ni...

thank god i think sekarang dah nak masuk musim hujan and it rains almost every night..

syok gile tido.

dah la clinical sekarang ni penat nak matiiiiii... since we are in the 2nd year of clinical already, so the doctors macam expect us to know everything. susah nyeeeee..

penat penat penat. tiap2 hari lenguh kaki and sakit pinggang. can u imagine being on your feet from 8 a.m to 12.30? consider urself as lucky kalau dapat duduk for half an hour or so. dapat duduk sepuluh minit pun rasa nikmat gila.

and by the way, i'm in my 2nd paediatrics posting now. and i like it this time round. ade sorang budak ni chomel gile macam shin chan. dah la naughty. esok nak gi amik gambar ngan dia lah sebab dia dah nak discharge monday ni.

i think i know what i wanna become someday. no it's not OBGYN, definitely not general physician.. i wanna become a PAEDIATRICS SURGEON. cool tak cool tak? cool kan?

ok tu je lah.

ah nak balik malaysia. dah la sekarang ni every week ade org balik, kakak kahwin la, abg kahwin la. semua buat cuti sendiri. balik jugak baru tau!!

3 comments:

Fefey said...

meh la kelik, meh meh.

Naxerul aka BoBo said...

elida jgan jeles...bobo balik 10 june buat cutik sendirik selama seminggu setengah...
jgan jeles yer..
gelak kan dia sebab kena dok kat india ni..hahaha

pas2 kan raya pon kitorang cuti 3 minggu..lalalala

takper, kat india leh gi baptist hari2...best tau dok diri berjam2...
chill~

elida hanan. said...

arghhhhhhhhhhhhhh tension nyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... tak aci laaaaaaaaaaaaa...... nak balik jgk ar giniiiiiii...

 
design by suckmylolly.com