Tuesday, June 23, 2009

sports and me.

hurm. it's only 10.15 pm tapi mengantuk tuhan je tahu. tapi nak tunggu kejap je lagi nak tolong harvestkan watermelon arif kat barn buddy. hehe takde keje kan.

anyway, hari ni saya dah berumur 23 tahun 2 hari. somehow being 23 ni makes me depressed je. talked to umi tadi, and umi was asking me about my studies and my answer was as usual la kan.. gitu laa~~biasa2 jerrrr~.. and i 'termengeluh' to her saying that mcm menyesal je buat medic ni, kalau tau dulu baik ambil biotech, kalau tak sekarang ni mesti dah buat master dah. and umi pun started la with her ceramah tu kan, tak baik mengeluh, kena bersyukur tuhan dah bagi tempat ank wat medic yada yada yada.. ermm.. betul la jugak kan.. buat nye tuhan tarik balik semua tu kan..

by the wayyyyy, sape nak tolong mandikan Edward saya? for the last 2 weeks me and neela have been bathing him on our own once a week in the evening, tapi minggu ni macam busy with the training for the upcoming sports carnival, so tak sempat... cepat2... permintaan belated birthday girl niiiiii~hihi...

speaking of sports carnival, our college is holding a sports carnival lah. ade permainan tradisional and moden as well. it started last friday and i played baling selipar.kalah la of course. tapi tang2 jerit bagi kat i. sah menang. even tadi when jen was persuading me to join her cheerleading the futsal team this friday, seti dah threaten me dah kalau cheer tak sekuat i jerit mase main baling selipar hari tu siap la...hahaha...takut dowh orang nak baling selipar kat kite macam sedap je kalau kena kat atas belakang ke, kepala ke, memang weng la kejap.

and i just signed myself up for futsal, sebab diorang tak cukup player. nak jadi substitute kepada substitute hehe... tapi cam syok jugak main futsal..

ok lah thats it. entry takde motif je ni. ayat pun dah cam keling.

tata~~

0 comments:

 
design by suckmylolly.com