Thursday, July 2, 2009

gigi aku.



korang. ni lah gigi aku. memang dia keluar2 tu jadi berlapis2. lintang pukang. sape yang tak penah tengok gigi aku, tengok la. aku tak jumpa la gambar lain yang ade nampak gigi. maybe betul kot orang cakap aku ambik gamba semua nak cover gigi berlapis aku.
kesian gigi aku. dia elok je berjasa kat aku, tak pasal2 kena kutuk.
tapi, bak kata cikgu aku, it's better to be squint than blinded. aku pun macam tu la. baik aku ada gigi berterabur dari rongak.
tak kisah la orang nak kutuk pun. tak kisah la gigi aku ni menyakitkan mata orang tengok pun. tak kisah la gigi aku ni buruk sangat sampai orang tak nak tengok pun still ternampak2 jugak. sorry la kat sape2 yang sakit mata sangat tengok gigi aku buruk sangat. aku mintak maaf banyak2 bagi pihak gigi aku.
okey? peace no war.

sincerely,
gigi elida.

3 comments:

nadhirah mohd shakri said...

OMG Elidaaa... tolong la sedar yg gigi awk sgt2 menarik.
u know whut,ur gigi taring tu yg buat ur smile nmpak manis sgt2.
tlg jgn even pk nk repair or pkai braces ke apee =p
jujur ni taw. suke la tu.hehe..
take care dear

IRA said...

u dun need gigi tersusun rapi for a million dollar smile! u already have one! lagipun gigi taring has its own charm okayyyy mcm actress one litre of tears ;p tkyah pakai braces, saket kot? (orang kate la hehe)

elida hanan. said...

korang jgn puji2, nnt lagi panas pulak org2 yg sememangnya benci kite ni.

btw ira, kite tak pakai braces pun mmg sebab diorg ckp sakit. and kitenye pain threshold adalah sangat2 low. so memang takdenye la nak pakai braces ni. gigi berterabur pun berterabur laaaaa...

 
design by suckmylolly.com