Monday, July 6, 2009

ice age 3.

jiran sebelah rumah saya ni wat doa selamat agaknye. bising nak mamposssssss. korang kalau nak tau, keling ni kalau diorang semayang ke ape ke, macam2 bunyi keluar. kejap mcm orang menyanyi, kejap macam orang menangis melalak melolong..

i skipped my community medicine class today since neela is having a high fever with cough and all, just in case she finally agrees to see a doctor, boleh la i bwk dia.

terpaksa la tahan je telinga sampai keling2 ni habis semayang dia.


btw, sape dah tengok ice age 3? saya dahhhhh. weiii korang kena gi tengokkkkkk. kelakar gila horror lahh. saya paling suka part ni, "talk to the trunkkk"... hahaha.. korang mesti tak paham. kena g tengok dulu.. hehe best best..

0 comments:

 
design by suckmylolly.com