Saturday, July 4, 2009

kecewanyaaaaaa~~

ah hampanya tadi keluar nak tengok ice age, sampai2 ticket yang kitorang booked earlier today dah direleased sebab sampai lewat 5 minit je kot. tp sebab it was a fast selling movie kot. sebab tu terus sold out. nak beli ticket for shows on sunday pun dpt seat depan2. ah seat depan2 pun jadi la sebab pasni dah tak de masa nak keluar sebab dah nak exam.

since dah taktau nak buat ape, nak jalan2 kat garuda tu pun dah bosan kot, we decided to go to UB city. makan2 kat sana. and the seronok part is sebab asri was the driver. sedap je la kan cakap nak gi mana. kalau harap i yg drive, bukan kata sampai lambat 5 minit, sejam lepas tu kot baru sampai. hehe.. lepas ni boleh la suruh ko drive lagi. hehe..

arif is going back to kelate tonight for his collegue's wedding. sedihnye. u know since blajar kat india ni, selalu terlepas special occassions. bukan la wedding kwn arif tu. i mean like my classmate's wedding, tunang la ape la.tak best betul la..

ni pun tak sure lagi raya ni boleh balik ke tak. kalau dapat tukar tarikh exam and cuti boleh la balik... taknak laaaa raya kat siniiiii...

ok lah, entry takde motif pun ni. nak tido tapi mata tak ngantuk. sms arif pun tak delivered. entah dalam hutan mana entah tu.

tata people!

0 comments:

 
design by suckmylolly.com