Wednesday, July 1, 2009

manusia manusia.

ok kawan2. update! sepanjang pemergian saya menonton terminator, the god's angel has returned with a new comment.

tapi this time i malas nak copy paste, so i just approved it there. sape nak baca, bacalah. i don't care.

just so u know, form 4 is like what, ermmm 7 years back? mannnnn, 7 years!!! grow up and move on la. stucked in the past ke kau ni? ape zaman kanak2 kau ni tak happy ke dah besar2 jadi macam ni?

kenapa nak sakit hati sangat ngan aku ni? ngan GIGI aku pun kau sakit hati ke??

entah la aku tak tau nak cakap macam mana, tapi kau boleh jadi cikgu grammar kot kat sini. sebijik2 salah aku kau carik. nanti betulkan la eh mana2 grammatical error yang ade ni eh. english aku berkarat, tak pandai macam kau.

ok this is the last entry i'm gonna comment about this. u wanno go on with this battle, help urself. u're on ur own. kau meroyan lah sorang2 kau.

tapi kalau kau betul2 berani, datang depan2. cakap ngan aku ape kau tak puas hati. tunjuk sape kau. okay darling? aku kan slut, cakap mesti lah cara slut. ye tak?

ok tataaaa~~

5 comments:

apple dilla said...

hahahahahaha..
ok, klakar.
elida ade stalkers tu..
bangga ape. :)
eventho sgt la tak matured.

cHe'aHwaKs said...

da...lawaknye....
ni mesti ade budak jeli dulu yg x ckp matured lagi....
x rs cm bdk2 kat ngn hg ke da...
lawak2.....gelak guling2....

elida hanan. said...

kak farah, meletup nnt dia kak farah kata dia stalker elida. hahaha. elida rasa dia ni hidup jiwa tak tenteram ni.


cheah, lawak giler kottttt. nak korek habis salah silap dosa besar dosa kecik aku. aku ingat semua org dah matured, tapi ada lagi cheah bdk2 yg prangai cam zaman sekolah ni.

yaNi said...

haih. macam-macam sungguh manusia ni. tapi pedas siot apa yang elida balas kat minah tu.memang buku bertemu ruas la .mesti dia tgh tarik muka tak puas hati.

Fefey said...

semua org gelak kan kau(stoopid anonymous) weh,Da..betol la aku rasa, budak ni stucked in her pathetic past! kalau ye pun nak sound orang, pikir la diri sendiri dulu..nama je mrsm ..tapi perangai, budak tak sekolah pun lagi cerdik!gila sial..org mcm tu pun ada dlm dunia nih.

 
design by suckmylolly.com