Wednesday, July 1, 2009

so now i'm a bitch.

hello kawan2. sape yg betul2 kawan saya je baca ni. kalau tak, sila blah. okey?

i just came back from the class, and as usual, turned on my lappy, signed in my facebook and blogspot and all. and look what i came to when i was about to moderate the comments.


"Footprints of an Angel??

Footprints of a BITCH more like it

apathy-of-elida??? causing agony to other people je. Bitch"


dah start pulak dah. hey come on la. nak cari gaduh sangat, cakap depan2 la. if u really have the guts, why restrict me from viewing ur profile? who cares if i'm a bitch? it seems like u care so much. why? sebab aku lagi bitch dari kau? haha. hell yes i'm a bitch, and what are you? god's angel?

ah ko nasib baik sebab aku malas nak layan. enough la wei with bad-mouthing2 ni. korang ni dah akil-baligh ke belum? cuba hidup bermoral sikit. kalau suka orang tu, suka la. kalau tak suka, duk diam2. orang tak kacau kita, kita nak kacau orang kenapa. binatang pun reti bahasa tau tak, kalau kita tak kacau diorang, they will do no harm to us. even stray dogs kat sini pun reti semua tu. ke kau ni lagi keji dari tu? SO PATHETIC.

yes, kau. pathetic.

dah, gi main jauh2. kalau kau tak suka aku, yang beria baca blog aku apehal?

dah, aku nak keluar gi tengok terminator. ko nak ikut bitchhhhhh??

14 comments:

ila ni said...

gilo! ado lagi deh manusia gitu, Da? sungguh ku terkejut.serius.

bitch said...

you claim yourself as a bitch but actually you're a SLUT. please la. kau ingat aku lupa perangai kau masa form 4 dulu?

apasal senyum control-control? nak cover GIGI BERLAPIS ke?

are you suffering from idiopathic muscular torticollis which occurs ONLY when you're taking pictures? so now who's pathetic?

kau kata enough bad mouthing, yang kau layan buat apa? BODOH.

yang kau nak sibuk-sibuk nak moderate comments apahal? pengecut. siapa yang takde guts sekarang ni?

kau ingat kau tu siapa? ingat aku takut sgt dengan kau? ingat aku rasa lega kau malas nak layan?

kereta bubuh nama Edward Cullens. Edward Cullen la bodoh! mana ada S. kalau kau kata suka hati pon, kereta kau tu burok. konon nak ikut Edward Cullen.

p/s: btw, kau senyum control pon orang still nampak gigi kau yang berlapis tu.

apple dilla said...

haha.. biasa la tu, elida.
kak farah pun slalu kena.
yg funnynye diorg x berani gune profile sendiri.
why hide behind anonymous?
coward.

fatin itu saya said...

haha.gile funny la...macam drama minggu ini plak.tapi versi internet. kah kah kah.

ni namanya asam garam kehidupan untuk gelak bersama...mari2 ketawa..ketawa je elida.

kah kah kah.

ni org takde life ni.

Hawa CMS said...

alahai...
tak matured ag ke?
zaman2 macam ni bukan zaman2 form 2 ke?
kutuk kutik sana sini
aiyoyoyoy~
kesian nye

sabar elida!

elida hanan. said...

ila, aku pun tk sangka ada manusia gini, sehingga lah hari ini baru aku jupo makhluk aneh gini.hehe

kak farah, tu laaa. dia kata elida coward, fine. tapi kalau dia berani sangat, mengaku je la terus terang.

kak fatin, yes. the best drama of this week. syok jugak wat selingan ni.

awa, tu laaaa.. taktau la dah matured ke belum ni..adei... takde life punye org ni. keje pun duk kutuk org. dah kata dia sempurna kan.

The Boxers said...

hm..

bitch..

aku pantang betul orang mengata kat belakang ni.

sorry blog owner.
nak comment sikit.

hey bitch..

kau lah yang takda guts.
kata kat orang apahal?
kalau dah ada guts sgt, cakap la straight to her.
reveal yourself.
guts pundek dia.
kalau perangai macam ni,
sumpah takda jantan nak.

shame on you twice, cock sucker.

kalau kau cantik sangat, tunjuk la muka kau tu. Ni mesti spesis buruk yang jenis tak suka tengok orang happy. Ntah2, mak ayah kau pun malu nak mengaku anak. sebab tu kau jadi psiko macam ni. BODOH.

hish,
ada lagi orang macam ni eh?
inilah yg jadi bila dah bangang,
hidup pun menyusahkan orang.

takda pasal nak cari pasal.

kau ingat kau tu siapa?

you claim yourself as a bitch.
you're a real bitch.
and guess what, it's the legacy of your family.

sudah2 la bitch.
budak ni tak kacau kau pun.
jangan la nak menyundalkan diri kau tu lagi.

baik kau buat benda yang lagi berfaedah. pegi buat facial buang jerawat kau tuh okay?

chow..

elida hanan. said...

ahh sudaaahh.

gaduh la korang sesame snirik.

bia aku jadi tukang tapis komen. yang mana aku suka, aku approve. yang mana aku tak suka, aku reject. tu lah syoknye comment moderator.

sorry la bitch. and kawan kau tu jugak. sape name dah? WANGI? ha meroyan la korang sesame sendiri. sebab aku memang saje taknak approve komen korang.

bitch said...

to the boxers

kau apahal masuk campur? kau tu pun sama je. kalau aku mengata belakang takde la aku bagitahu dia. kau ni sekolah ke tak dulu? kenapa bodoh semacam?

kau kenal aku pun tidak nak kata takde jantan nak dekat aku. kau tu jantan ke betina? ke kau ni pondan sejak lahir? ada ambiguous genitalia? kalau kau perempuan sah sah lah kau ni species perempuan jalang/murahan whatever you call it. bukan hal kau pun yang kau terasa sgt apahal. kalau kau lelaki mesti kau punya penis tu kecik. tu sebab kau layan benda ni. BAHLUL

tolonglah! ke mak bapak kau yang malu nak mengaku kau anak diorg tu sebab kau mention kat sini? mak bapak kau ade lagi ke? ke dah mampos? ke kau ni anak luar nikah?

yang kau sibok sangat apahal? kau ni fuckmate elida ke?

cik elida,
kau sendiri kata taknak layan tapi kau siap buat entry khas utk gigi kau tu. kira melayan la jugak. cakap macam putar alam.

elida hanan. said...

hehe.suka benar korang ni begaduh.

syok jugak aku melayan.

The Boxers said...

hahahaha

sundal..sundal..

memang betul lah kau ni perempuan sundal
bitch cum whore cum slut cum you-name-it
suka hati aku lah nak masuk campur ke tak
suka hati aku lah nak cakap apa
bukan pakai duit mak bapak kau pun
lain lah kau, menyundal sebab nak dapat duit
jual puki merata

kau peduli apa aku sekolah ke tak?
kalau pergi sekolah nak menyundal, apa hasilnya?
jadi bitch macam kau?
otak kau masih kat kampung kau tu.
setakat keluarkan scientific terms kau tu kau ingat kau bagus sangat ke?
kau takde apa-apa la
orang lain ada yang lagi bodoh
tapi pandai la jugak nak sorok
kau tu obvious sangat
dah la bodoh
gampang pulak tu

hahaha

aku tak kenal kau ke?
tapi dari cara kau tulis tu aku tau
kau memang spesies betina yang buruk/hodoh
kalau dah cantik sangat,
takda nya kau nak tak puas hati ngan orang lain
ni mesti sebab tak laku ni
takpa, aku faham perasaan kau
memang sakit lah kot bila kena reject


tak kisah la aku jantan ke betina ke pondan ke
aku pun tak tau kau jantan ke betina
tapi aku rasa pondan pun lagi bagus dari kau
ni la akibatnya mak kau menyundal dulu-dulu
dapat la anak perempuan jalang macam ni
lepas tu mak bapak kau kasi makan daging babi
tu yang jadi bodoh nak mampos
dasar anak haram
kecik-kecik taknak mampos


okay aku nak tanya balik,
yang kau sibuk/menggelabah sangat hal orang ni apahal?
puki kau dah tak laku ke?
hasil penyundalan kau siang dan malam, jijik

apa-apa pun.
seronok betul melayan perempuan sial psiko macam kau ni la..
seronok tengok kau reply..


hahahaha

ok sekian,
see ya

nadhirah mohd shakri said...

hahahaha..adehh..setuju ng elida. baek takyah layan. tapi klaka jugak, cakap ng gune medical terms,tapi prangai mcm org asli..(oopsss...tak tahan la nak komen =p)

nway,elida..org mcm elida ni biase la rmai yg jelous.
sampai bnde yg lame2 pon nk ungkit.ala~ biase la org takde modal.hehe
stay cool!

elida hanan. said...

nad, jgn ckp pape, nnt kena kutuk.
dia ni tak boleh kawan kite msk campur, kang meletup.kang tak psl2 satu2 grammatical error kat blog nad dia g betulkan.hehe.

lilious_superb said...

hahahaahahaaaaaaaaaaahahah
fuckin funny btul tu elida


meyh jen cheers kn untuk elida
go elida go elida
elida is hot to go
Aummmmmmmmmmm

mesti diorang jeles neyh
nvm,been der diz losers mmg tkder keje to do lah!!!

 
design by suckmylolly.com