Sunday, September 6, 2009

exam lagi.

hello everyone.

how's puasa?

well. saya sangat lah tak larat di sini. bukan tak larat ngn puasa. tapi ngn exam. frankly speaking, we've been having exams every week since july i guess. serious tak tipu. every week. pastu bukannye test boleh main2 je. ni exams. which means whatever mark we get, it'll be counted for our finals nanti.

we finished our ophthalmology practical internals last week, and then we had international trauma life support course which was held 3 days in a row, which just ended last saturday. dan saya juga sangat yakin yg saya tak lulus course tersebut. tapi takpe la tak sanggup la nak reseat weh bia lah tak dapat certificate ke ape. tak larat weyyy.

and thank god this week takde exam ke ape, tapi next week ade 2nd internal assessment pulak. right before we go back for raya. grrrreattt.

but.. coming to think, after raya ni, i'll be coming as a fourth-year student dah!! alhamdulillah. so far i takde sangkut ape2 lagi walaupun selalu tercungap2 kan. hehe.

dan saya adalah sangat tak sabar untuk balik rayaaaaaaaaaaaaa.

sekian.

6 comments:

AREMERA said...

Salam..harlo...act i accdntly found ur blog..n bile baca cam not bad la...menghiburkan..=)very the spontan...by the way good luck stdy..n have a nice raya..
-Kak mira-

nurshahirah nabila azan. said...

kak elida,
good luck for the exams,
bestnye da masuk 4th year!

ila ni said...

good luck elida! umi mg oyak mg duk ngeluh;- kalu amek bioscience dah kijo dh time ni huuu sabau2. hok nyata, aku jeles sebab x leh jadi doktor!

elida hanan. said...

kak mira- welcome! and thanks for the wish. same goes to u!

nabila - thanks a lot. korang lagi best dah balik malaysia. how was ur exam the other day?

ila- hehe mung jupo umi aku ko? hehehe. aku nak kijo etekkkk. malas dah nak blajaaaa.

nurshahirah nabila azan. said...

hehe kak elida bukan da balik ke.relax2 da nak habis belajar da pun..saya ada supplement biochem after raya nie,batch kitorang ramai,dlm 80 orng jugak kena sit for supplement,cuakk.

elida hanan. said...

owh good luck nnt. blajar rajin2.
jgn malas2 mcm akak!

 
design by suckmylolly.com