Monday, December 28, 2009

aaaaa this is gonna sound mengada2 but i dont care its my blog korang nak baca, baca. taknak baca sudah.... i'm soooo homesick sangat la nak balikkkkk.. its like my otak has been completely blocked by somekind of this feeling pastu takleh nak baca buku pun... aaaaa aaaa aaaaaa... nak nangis je ni.. but i actually got my ticket to go back already haha im just mengada tak sabar nak tunggu tarikh balik je ni. ada 12 hari je lagi woot woot!!

2 comments:

S.u.F.e.E said...

hahahhaha

I loooooooooooooike!
akak pun setahun kadang2 2-3kali balik mesya.. angkut seangkatan

pedulik la apa org nak kata heheh

effie said...

huhuhu..enjoy urself in msia..
but isnt india a nicer place to go shopping??
n y balik msia if u can buy tickets and jalan2 kat europe??
sounds like a plan?? :P

 
design by suckmylolly.com