Thursday, January 28, 2010

tolong jawab tolong jawab.

i'm having my 3rd internals next week. that explains the silence.

just a quickie one, nak tanya ni,

orang bagi ape untuk hantaran kalau nak bertunang?

cepat bagi idea cepat.

mekasehhhhhh.

9 comments:

Khairiyah said...

selalu time tunang org kasi manis2 mcm coklat,kek/cupcake, buah2an..selit la satu dua barang pakai mcm bj tok akad nikah ke..

salam singgah ;)

eiraixora said...

Kasut, perfume, set pencuci muka+yg lain2 tu,jam, kasut, kain ela,Al-quran,sejadah.. lagi...makanan:buah-buahan, choclate,kek.haa.. tu je ingat!

k. elida nak bertunang dah?hehe...~~

S.u.F.e.E said...

telekong smyanng
makanan2
kain2 yang lawa *wink*
buah2
cekelak2
and currently cup cake yang ngade2 tu
tudung ariani wakakak
quran
and a ring, of course (sepak la kalu tokwi)

elida hanan. said...

thanks all! this really helps!

carthamus tinctorius said...

org bagi brg yg manis2..cm manisan slalunya sbb simboliknya manisnya alam pertunangan.. :)

IkieYcrUnchie_ikreLIcious said...

good luck exam Kak Elida!

elida hanan. said...

ikieyblablabla panjang kot nama - thanks! i really need it now.

IRA said...

ni up sket, blackberry! hahahahaha! ehh, ke tu utk hantaran kawin? hari tu my cuz punya hantaran kawin dapat dslr ok. gila apa. awak, im so jealous! pls tell my bf suro propose me cepat! hahah

elida hanan. said...

ira- haha tu dah reserve utk kawin bapakla kalau btunang dah bagi blackberry mase kawin bagi kereta terus la sebijik. haha jeles ke.. tu la korang budak2 lagi...

 
design by suckmylolly.com