Monday, March 8, 2010

5 minutes break.

tahukah anda bahawasanya saya mempunyai 26 hari sahaja lagi untuk bertukar status?

insya Allah, this is the last month kami bertitle girlfriend boyfriend makwe pakwe ni. lepas ni dah jadi cik tunang dan encik tunang. hehe

rasa2 la... macam mana rasa dia kalau dah jadi tunang orang eh? best ke tak? hihi

orang kata, masa bertunang tu darah manis. masa tu la setan banyak nak menghasut semua tu kan.

mintak2 dijauhkan.

excited sebenarnyeeee~~~

sempat je lagi nak berangan kan. minggu depan nak exam.

2 comments:

ila ni said...

hahahha sungguh pah kakku sengih baco entri x sabar mg ni. tahniah, semoga dijauhkan segala hasutan syaitan tu, semoga jodoh kekal ke akhir hayat.

eiraixora said...

waahh~~Tahniah!!!!

 
design by suckmylolly.com