Wednesday, April 28, 2010

i am a chipsmore.



hey all!

it has been quite a while kan? i know i know. baik tak payah ada blog kan kejap nak update, kejap tak nak update.

well, enough with the engagement updates, dah selamat jadi tunang orang dah ;)

anyway, i've been back in India since 18th, and yeahhhhh say Hello to FINAL YEAR!

as anticipated, its going to be a hell tough year la kan. i will be sitting for medicine, surgery, obs and gynae, paediatrics, orthopaedics, and many2 more small small specialty tu lahh...

and owh, lupa nak cakap.

remember the previous exam that i sat for, erm about a month ago? alhamdulillah, i passed!! i would not say with flying colours la kan, but enough to make me proud of myself :) ah pedulik la orang nak kata saya perasan pun, sape lagi nak bangga kalau bukan saya sendiri kan kan?

nanti dah dapat official slip saya upload lagi, macam hari tu. hehe. mana la tau kot2 nanti2 dah dapat anak, diorang nak tengok la mak diorang ni pandai ke tak, haaa tu bukti. takde la BODOH as some people claimed us to be, kan kawan2 kan? *abaikan ni, hanya orang2 tertentu je faham ni*


motif letak gambar macam ni? nak tunjuk muka berlagak sebenarnye. tapi tak jumpe. hihi.


ok lah. till then. taaa~

2 comments:

IRA said...

heheh congratz to u and good luck! subjects final year mcm susah okkayy! and a request from me, write lah about how to study commed, opthal and ent..like how u did on 2nd phase punya subjects dulu! hahaha especially commed..tak smpai seru lagi nk cinta commed nii!

elida hanan. said...

thanks jgk.. hehe this time mcm tk byk tips sgt... nnt la nak kumpul2 dulu then i tulis k. hehe

 
design by suckmylolly.com