Monday, April 12, 2010

its our 2nd anniversary!

alhamdulillah, 12th april notes the 2nd year of our relationship, and alhamdulillah jugak, tahun ni, we're celebrating our anniversary sebagai tunang to each other!

i am proud to say, i am so lucky that tuhan pertemukan saya dengan arif, tuhan gerakkan hati saya untuk mengenali dia, dan tuhan lembutkan hatinya untuk menyayangi saya. he is one special man in my life, and insya Allah no one would ever replace him. insya Allah..

hehe. geli tak? korang rasa geli laaaa, but sumpah Lillah that is how i feel. hihi

anyway, i'm in kl now, came here last friday for kursus kahwin in ttdi, attended it on saturday and sunday, huiii jenuh jugak nak dengar ceramah sehari setengah ni... but not bad la, i think we learnt a lot from the kursus, timbul la jugak keinsafan tu, and yang paling penting, aaa seriously tak sabar nak kawin laaa pulakkk *sila lempang sekarang* hehe

ok lah, till then. nak keluar dating. hehe tadi kata dah insaf.

0 comments:

 
design by suckmylolly.com