Tuesday, September 7, 2010

balik jommm

hai!

well... dah nak raya kan..sedar tak sedar dah nak habis sebulan kita berpuasa. *apsal tiba2 wat ayat skema ni slaps forehead*

anywayyyy.. i have nothing much to say... just selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir dan batin atas semua salah dan silap saya, especially if ada termengumpat, terlanjur kata dekat blog ni or anywhere else..

to those celebrating the eid in kelate, jemput2 datang ke rumah saya ok. bila2 pun ok.


layan gambar skit kayyyy... these are taken during the iftar with my batchmates and semalam kluar bukak puasa with the girls. yang mana gambar tak cun tu amik ngn bb la tu.











selamat hari raya ok. insya Allah saya balik petang esok, and malam esok terus gerak balik kb from lcct dengan tunang tersayang cewahhhh.


p/s: raya tahun ni dengan raya tahun depan insya Allah tak kan sama lagi. siapa tau raya tahun depan entah2 dah tukar status. *hint hint*

1 comments:

deena awanis said...

selamat ari raye cik elida..

 
design by suckmylolly.com