Saturday, March 27, 2010

hantaran hunting!



hi all! pardon me for the cheesy previous post, it was actually arif who posted it, but since it is nothing but true, so why bother to delete kan? hehehehe

anyway, i am in kl now, reached here yesterday morning. we've been spending these 2 days hunting for barang2 hantaran. penat wa cakap lu, dengan panasss nye ya rabbiii... semalam ok lagi sbb cari barang kat OU and Midvalley je like the perfume set and kemeja for arif. tapi hari ni kitorang pergi jalan tar along with my sister since dia pun nak cari barang nak pergi umrah... panasss die tuhan je tahu... dengan ramai nye orang... but i think we managed to get everything necessary dah kot, tadi beli songket, songkok, tudung etc... and owh, we also went to semua house and beli barang2 nak decorate hantaran tu jugak... and the plan was nak buat hantaran tu macam ni, except for the flower tu kitorang guna fresh flowers. ok tak?


ni yang kitorang tengok kat semua house tadi, nak amik gambar punye lah susah dia tak bagi amik gambar kan, nak harapkan photographic memory memang wassalam la kan, kaklong tu baru 10 minit dah lupa dah mcm mana rupa benda tu.hehe

after jalan2 kat jalan tar, we went to have a dinner with abah since he was here as well for some meeting..

and i am going back to kb tomorrow night. esok nak keluar tengok alice in wonderland! yeay!! yeeeerrr saya tau saya lambat... nak buat macam mana kat india tak keluar lagiii..

and tomorrow adalah hari untuk memanjakan diri in the sense nak shopping for myself la pulak, dua hari ni duk pikir nak beli barang hantaran je. tapi best!!

i think that's all for now, the next time i'll be blogging, it'll be from my hometown, kb! yeay! maybe i'll put some update on the hantarans that we're gonna decorate.. nak tengok jadi ke tak hehe..

tata!

hehe

Saya sayang Arif!!

Saturday, March 13, 2010

tata for now!

saya dah nak exam ni, ada 2 hari lagi.

i think i won't be blogging within these 2 weeks, or maybe sampai habis theory paper? hehe..

doakan saya, yer?

i've been spending my days in the library, as early as 9 until 5 every day, and by the time i get home, i've been so exhausted, sampai kadang2 nak makan pun tak larat, terus solat, tidur.. takut sangat niii...

wish me luck ok, i need it.

bye all!

Monday, March 8, 2010

5 minutes break.

tahukah anda bahawasanya saya mempunyai 26 hari sahaja lagi untuk bertukar status?

insya Allah, this is the last month kami bertitle girlfriend boyfriend makwe pakwe ni. lepas ni dah jadi cik tunang dan encik tunang. hehe

rasa2 la... macam mana rasa dia kalau dah jadi tunang orang eh? best ke tak? hihi

orang kata, masa bertunang tu darah manis. masa tu la setan banyak nak menghasut semua tu kan.

mintak2 dijauhkan.

excited sebenarnyeeee~~~

sempat je lagi nak berangan kan. minggu depan nak exam.

Sunday, March 7, 2010

chemistry :)

i posted this song to arif's page on facebook the other night, nak dedicate to him la konon :)






then saje la menggedik nak tanya kan, sweet tak saye?

pakcik tu jawab,

"ok la, satu lagu dalam 2 tahun"

whattttt?? am i that bad??? ingatkan dah cukup jiwang dah.. hehe..

 
design by suckmylolly.com