Wednesday, April 28, 2010

i am a chipsmore.



hey all!

it has been quite a while kan? i know i know. baik tak payah ada blog kan kejap nak update, kejap tak nak update.

well, enough with the engagement updates, dah selamat jadi tunang orang dah ;)

anyway, i've been back in India since 18th, and yeahhhhh say Hello to FINAL YEAR!

as anticipated, its going to be a hell tough year la kan. i will be sitting for medicine, surgery, obs and gynae, paediatrics, orthopaedics, and many2 more small small specialty tu lahh...

and owh, lupa nak cakap.

remember the previous exam that i sat for, erm about a month ago? alhamdulillah, i passed!! i would not say with flying colours la kan, but enough to make me proud of myself :) ah pedulik la orang nak kata saya perasan pun, sape lagi nak bangga kalau bukan saya sendiri kan kan?

nanti dah dapat official slip saya upload lagi, macam hari tu. hehe. mana la tau kot2 nanti2 dah dapat anak, diorang nak tengok la mak diorang ni pandai ke tak, haaa tu bukti. takde la BODOH as some people claimed us to be, kan kawan2 kan? *abaikan ni, hanya orang2 tertentu je faham ni*


motif letak gambar macam ni? nak tunjuk muka berlagak sebenarnye. tapi tak jumpe. hihi.


ok lah. till then. taaa~

Tuesday, April 13, 2010

randomized


















random pics found from my camera. layannnn je la ye~

Monday, April 12, 2010

its our 2nd anniversary!

alhamdulillah, 12th april notes the 2nd year of our relationship, and alhamdulillah jugak, tahun ni, we're celebrating our anniversary sebagai tunang to each other!

i am proud to say, i am so lucky that tuhan pertemukan saya dengan arif, tuhan gerakkan hati saya untuk mengenali dia, dan tuhan lembutkan hatinya untuk menyayangi saya. he is one special man in my life, and insya Allah no one would ever replace him. insya Allah..

hehe. geli tak? korang rasa geli laaaa, but sumpah Lillah that is how i feel. hihi

anyway, i'm in kl now, came here last friday for kursus kahwin in ttdi, attended it on saturday and sunday, huiii jenuh jugak nak dengar ceramah sehari setengah ni... but not bad la, i think we learnt a lot from the kursus, timbul la jugak keinsafan tu, and yang paling penting, aaa seriously tak sabar nak kawin laaa pulakkk *sila lempang sekarang* hehe

ok lah, till then. nak keluar dating. hehe tadi kata dah insaf.

Tuesday, April 6, 2010

nak tengok gambar saya bertunang?


some pics from our engagement the other day. maaplah kalau dah naik muak tengok muka saya tu, bukan selalu saye letak gambar saya yang tersenyum senget ni. hehe







Saturday, April 3, 2010

saya sudah menjadi tunangan orang!

hi all!

3rd april has been a historical day in our journey of love, and we're officially engaged to each other!

too many things to write, tapi penat lagi. i'll continue later, ok?

kalau rasa nak tengok, few pics have been uploaded to my facebook, tp from random cameras je, belum dapat official gambar lagi... so pardon me if the pics are not in sequence of events ok. lagipun mcm penat sgt nk susun2.. hehe

tata for now!

 
design by suckmylolly.com