Wednesday, July 21, 2010

saya nak kawin.

hi all!

haha tajuk je tu, takde kaitan pun.

lama sungguh tak mengupdate. kemalasan melampau.

anywayyy, this is going to be quick.

sebagai persediaan untuk kawin, *hahaha slaps forehead* arif and i are selling some cottons and chiffons from india, do have a look ok. please please pleaseeeee... banyak pahala tolong orang nak mendirikan masjid ni *slaps forehead lagi sekali*

to view kain2 tersebut di atas, click here ok. nanti saya rajin, saya upload terus kat ni. kalau tak upload2 jugak tu maknanya tak rajin lah tu.

beli tau beli tauu!

tata!

Tuesday, July 6, 2010

hoiiiii luuu

hoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

aku geram dah niiiiiiiii.

masuk kali ni dah berapa kali la kau duk cuba nak access email aku haaaaaaaaaaaaaaa???????

bangang ke ape kau niiii??? takde pape pun la dalam email aku tu, yang kau beria sangat nak hack2 ni apesal haaaaaaaaa???

jenuh la sebulan sekali kot kena renew password. dah mati akal dah nak letak password ape. kau takleh nak hack, yang kau pandai2 nak pergi reset password aku apsal ah? bukannye kau boleh bukak pun email2 aku yang lain tu ergghhhhh.

otak ada ka?

nak kata ada guna online banking ke ape ke, takde maknanya. cimb click pun takde. maybank2u apetah lagi, acc maybank pun takde. account vijaya bank ni toksah nak harap la, takde pun service2 online ni.

dah dah la tu, give up la. jangan jadi bodoh sangat.

sekarang ni macam aku pulak yang bangang. nak marah, tapi tak tau nak marah sape, sebab tak tau sape punye keje kan. lepas kat sini lah labuuuu.

bak kata arif, kot2 orang baru belajar nak hack2 ni, dia try my email dulu. alaaaaaaaaaaaaaaaaa... nak hack, hack la email orang2 penting dalam negara ke. ni hack email aku. takde bendanya. email barang2 yang aku beli online ade la. buang karan je.

dah. nak gi baca buku.

 
design by suckmylolly.com