Sunday, February 13, 2011

the random things

if u ever noticed... i've put up a ticker kat sebelah tu kan... hehe another 2 months to go... kejap je celik mata pejam mata...

anyway..

i just finished my internal assessment last friday.. dah habis exam ni baru lah boleh sambung pikir balik pasal kahwin and stuff kan... u know juggling up between getting married and study is not an easy thing to do. at least for me.. tambah2 lagi duk jauh ni kan..

tengah otak stress gila study surgery... damn teringat kek tak tempah lagi... elok duk dengar lagu sambil study gynae, eh lagu ni best jugak kalau pasang utk montaj... u see?

but alhamdulillah la kan i think i managed to put aside kejap pasal kawin masa nak exam hari tu... hari ni baru start terpk balik apa lagi nak buatkan..

alhamdulillah jgk for the next 7 weeks dah takde exam.. only end of posting exams... tak tension sangat la kan hopefully..

hurmm.. tetiba blank dah taktau nak cakap ape haha boleh tak?

ahhh one more thing...

my lil sister just started her own blogshop jual shawls and all..

do drop by ok?

http://hijab-intrend.blogspot.com/

taaa~

2 comments:

Noor Amani said...

dik..kawinn biler nih?

elida hanan. said...

insya Allah 15 april ni... balik la kelate time tu pleaseeeee

 
design by suckmylolly.com